Tarieven


Kennismakingsgesprek (15min.)  GRATIS

Telefonisch of via Whatsapp beeldbellen, kennismaken, mogelijkheden bespreken, mailen voedingsdagboek en evt. vervolgafspraak.

 

Intakegesprek (60 min.)

Bespreken van jouw voedingsdagboek, leefstijl, valkuilen en de mogelijkheden voor het bereiken van een gezond verantwoord gewicht. Daarna professionele meting/weging.

€ 75,00

 

Voedingsadviesgesprek (60min.)

Analyse intakegegevens, persoonlijk voedings-, beweegadvies en voorbeeldmenu’s, digitaal en zelf aan te passen. Tips en tricks voor lastige momenten en valkuilen.

€ 75,00

 

3x Vervolgconsulten (x30min.)

Motiverende gesprekken, bewustwording, gezonde keuzes maken, variëren, het doel is dat die keuzes automatisme worden en jij je gewenste gewicht bereikt. We meten, wegen en is er ruimte voor vragen en advies.

€ 112,50

 

3x Wandelcoaching (x30min.)

Wandelcoach sessies in regio Velsen

€ 112,50

 

Online consult (per 10min.)

In overleg via mail, telefoon of Whatsapp

€ 12,50

 

Online programma 'Gezond gewicht in zicht' 10 weken begeleiding

Intake-voedingsadvies-6 vervolgconsulten-3 online consulten

€ 275,-

 

Gezondgewicht strippenkaart (20x10min.) begeleiding voor het eerste jaar

Wanneer je streefgewicht is bereikt, kan je afspraken inplannen ter ondersteuning van het behoud van je gewicht en het aangeleerde eet- en leefpatroon. Tijdens deze afspraken is er ruimte voor vragen, advies en bespreken we je knelpunten.

In overleg via mail, telefoon of Whatsapp beeldbellen

€ 225,-

 

Tarieven incl. BTW

Consulten bij u thuis of locatie binnen 5km straal van Velserbroek

Vergoedingen


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten BGN. Daardoor is het mogelijk dat de consulten, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, voor een groot deel worden vergoed, dit gaan niet ten koste van het eigen risico. Je kunt bij mij terecht zonder verwijzing van de huisarts. Klik op deze link voor het overzicht van vergoedingen.